Milan Jovanović, novinar kome je zapaljena kuća: Na snimku se vide dve osobe kako mi ubacuju koktele u garažu

Milanu Jovanoviću, novinaru portala Ziginfo.rs iz Vrčina je upaljena kuća molotovljevim koktelima, pucano je na njega i on se nalazi u bolnici na saniranju zadobijenih povreda * Nedavno je urednik tog portala Željko Matorčević mučki napadnut i prebijen, polomljena mu je jagodična kost * Portal Ziginfo.rs već duže vreme piśe o kriminalu naprednjaka iz Grocke pa se opravdano sumnja da su oni naručioci odmazde nad neposluśnim novinarima.

Život novinara portala Žig info iz Grocke Milana Jovanovića, kome su nepoznate osobe zapalile kuću, je „na duši vlasti“ i vlast će biti odgovorna ako se Jovanoviću nešto desi.

Milan Jovanović se novinarima obratio pošto je završio razgovor u beogradskoj policiji.

“Ima napretka – da su dva lica snimljena kako mi ubacuju koktele u garažu i da je snimljeno vozilo, i uporno sad tragaju za tim vozilom da nađu izvršioce. Ima kamera kod komšije, gore na kući, i ona je snimila, i dva lica se vide sa koktelima kako mi koktele ubacuju u garažu. Prvo su mi zapalili garažu koja je u sklopu kuće, i onda garaža kad je izgorela, dohvatila je i kuću, a kažu da su na tragu, i još uvek rade”, rekao je on.

Na pitanje da li su mu u policiji objasnili zašto nisu reagovali na pretnje koje je ranije dobijao, a koje je prijavljivao, Jovanović je kazao da su mu rekli da taj predmet nikada nije ni došao do njih.

Jovanović je rekao i da mu u policiji nisu obećali da će ga štititi: “Ne, ništa mi nisu obećali, ništa mi nisu obećali uopšte”.

Ostavite komentar