PREĆENO ORGANIZATORIMA PROTESTA ISPRED TV PINKA! „PROĆI ĆEŠ KAO OLIVER“!

Organizatorima protesta „Protiv medijskog mraka“ ispred televizije Pink danas su stigle SMS pretnje u kojima ih pozivaju da otkažu protest inače će biti „pobijeni kao svinje“…

Pokret Srbije Gerila na čiju adresu su kao organizatorima stigle brojne pretnje jurišnika Željka Mitrovića nisu se uplašili. Pokret Srbije Gerila ne odustaje od protesta i poručujemo Željku Mitroviću da se ne plašimo njegovih pretnji i poruka i ne odustajemo od zakazanog protesta. U to ime pozivamo sve građane Srbije da dođu 16.03.3019. u 18,30 ispred zgrade TV Pink kako bi jasno i glasno rekli da nam je muka od medijskog terora TV Pink-a i Željka Mitrovića i kako bi tražili zabranu rada ove televizije. PINK JE MEDIJSKI BORDEL KOJI TREBA ZABRANITI!

  1. TV Pink je kulturološka nakaza preko koje se nameću izvitoperene i devijantne vrednosti srpskoj omladini i narodu.
  2. TV Pink je medijski bordel koji je rasadnik starleta i prostitutki, koje Željko Mitrović predstavlja kao „model izgleda i ponašanja“.
  3. Tv Pink je i fabrika laži preko koje se Aleksandar Vučić obračunava sa opozicijom i svim političkim neprijateljima.
  4. Željko Mitrović je moralna nakaza koja je preko svoje televizije više uništila srpsku kulturu, tradiciju i muziku nego Turci za pet vekova.
  5. TV Pink iz navedenih razloga ne može da ima nacionalnu frekvenciju jer otvoreno radi na uništavanju kulturnih i normalnih vrednosti na kojima počiva svako zdravo društvo.

Ricochet special

Ostavite komentar