Priština: Uhapšeni Srbi zbog umešanosti u ubistvo Olivera Ivanovića (VIDEO)

Priština – Koha ditore piše da su kod trojice Srba koje su uhapsili pripadnici ROSU nađeni dokazi koji ih povezuju s četvrtom osobom koja je povezana s ubistvom Ivanovića.

Taj prištinski list navodi da je Nedeljko Spasojević, jedan od osumnjičenih, omogućio ostalim članovima grupe da napuste mesto zločina koristeći policijski automobil.

Za drugog osumnjičenog, Marka Rosića, navodi se da je umešan u ubistvo lidera GI SDP Olivera Ivanovića na osnovu pisma pronađenog u džepu žrtve, a u kome se nalazio broj registarske tablice automobila u vlasništvu Rosićeve porodice.

Koha tvrdi da tužilaštvo navodi da je taj automobil korišćen da prati brata žrtve i nakon ubistva.

Za trećeg osumnjičenog, inače pripadnika Kosovske policije Dragišu Mirkovića, tvrdi se da je odavao poverljive informacije.

Podsetimo, prošlog petka, u ranim jutarnjim časovima, specijalne jedinice kosovske policije ROSu izvršile su pretres na nekoliko lokacija u severnom delu Kosovske Mitrovice i u toj akciji uhapsili četiri osobe, srpske nacionalnosti.

Peta osoba za kojom su tragali im je pobegla. Kako se kasnije ispostavilo reč je o potpredsedniku Srpske liste i „kontroverznom biznismenu“ Milanu Radoičiću, koji je u međuvremenu, ispitan u vezi tog ubistva u Srbiji.

Ostavite komentar