SNS LUDILO! NA KALEMEGDANU POSEKLI DRVO STARO 120 GODINA!

Zbog izgradnje Gondole, počelo je uništavanje i masovna seča drveća od Kalemegana pa sve do Ušća, delom gde će ići žičara. Vesić je rekao da je većina u Skupštini Grada Beograda tako odlučila te da dalje neće biti promena ove odluke.

Iz nadležnih institucija tvrde da će biti uništen i jedan deo tvrđave tj. zida koji je izgrađen nakon drugog Svetskog rata, na tom mestu će biti postavljena početna stanica za Gondolu.

Na žalost u ovoj seči stradao je i platan star preko 120 godina na čuvenom mestu kod Kalemegdana odakle se video dobar deo Ušća i Novog Beograda.

Čuvene klupice i hlad na toj terasi Kalemegdana više neće biti. Pitanje je dokle ide njihova pohlepa i bahatost pa uništavaju istoriju grada kako bi ovaj narod što više opljačkali.

Da podsetimo, ovu gondolu niko nije većao niti glasao od strane naroda, dok je u isto vreme vlast opstruisala izgradnju gondole od strane Stamatovića na Zlatiboru. Ta Zlatiborska gondola je više od sedam puta veća od ove planirane u Beogradu i njena izgradnja košta 13 miliona evra, a ova u Beogradu će nas koštati 15 miliona evra.

Ricochet special

Ostavite komentar