Vučić opet slagao: „Ne poznajem Radojičića, ne znam ni kako izgleda!“

Predsednik Srbije je naveo da ne poznaje Milana Radojičića, o kome postoje tvrdnje da je vlast na Kosovu i Metohiji i da je umešan u ubistvo Olivera Ivanovića * Rikošet objavljuje fotografije koje nedvosmisleno potvrđuju da Vučić i te kako zna kako izgleda Radojičić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ima mnogo čudnih stvari u istrazi ubistva lidera Građanske inicijative Srbija, demokratija pravda Olivera Ivanovića, ali da kako vreme prolazi sve manje veruje da tragovi ubistva vode na srpsku stranu.

Vučić je naveo da je on govorio Ivanoviću da treba da mu obezbede obezbeđenje, ali da je Ivanović rekao da ga to ne zanima.

„Rekao sam mu da moramo da nađemo način kako da bude zaštićen, a da to ne budu naši državni organi, jer to nije moguće“, rekao je Vučić.

Predsednik Srbije je naveo da ne poznaje Milana Radojičića, o kome postoje tvrdnje da je vlast na Kosovu i Metohiji.

„Možda je bio na nekom skupu na kojem sam bio i ja, ali ne znam kako on izgleda, niti sam sa njim razgovarao“, rekao je predsednik Srbije.

Upitan da li je pitao brata da li je bio na krštenju Radojičićevog deteta, Vučić je rekao da njegov brat nije bio pet godina na Kosovu.

„Ja stvarno ne znam kakvu laž će izmisliti“, rekao je Vučić.

Vučić je ranije izjavio da je sukob ubijenog lidera GI SDP Olivera Ivanovića i Milana Radojičića trajao od 2000. godine.

A predsednik Narodnog pokreta Srba s Kosova Marko Jakšić, na čiju izjavu je Vučić reagovao, izjavio je za list Danas da je informaciju da je brat predsednika prisustvovao porodičnom slavlju Milana Radojičića, na kome je bilo više od 300 zvanica, dobio od dobrih poznanika koji su bili prisutni. Jakšić je rekao i da je nije tačno da Andrej Vučić nije bio na Kosovu pet godina jer je pre dve i po godine prisutvovao otkrivanju spomenika knezu Lazaru u Kosovskoj Mitrovici.

3 Comments on “Vučić opet slagao: „Ne poznajem Radojičića, ne znam ni kako izgleda!“”

  1. Auuuuuu Vucicu pa ti jos uvek lazes? Pa dokle ne znas Radojicica a slikao si se sa njime. Sto vam je smetao Oliver? Zans veoma dobro da ga Albanci nisu ubili, tacno znas ko je obavio posao i pravis se lud.Sram te bilo…

Ostavite komentar