OSUMNJIČEN ZA UBISTVO OLIVERA, PA POLUDEO!

Vučić je novinarima u selu Rogljevo u obilasku Borskog okruga u kampanji „Budućnost Srbije“ kazao da je spreman da stane pred „svaki istražni organ“ Srbije i da mu je užasna priča prištinskih vlasti da je umešan u to ubistvo.

„Sram vas bilo lažovi jedni jadni. Svakog ubicu bih smestio iza rešetaka da nikad ne izađe. Ti ljudi valjda polaze od sebe, znaju za šta su oni sposobni pa zamišljaju da mogu i drugi to da rade“, rekao je Vučić.

On je dodao da iste optužbe čuje od pojedinih političara iz Srbije, a da je on bio mnogo bliži sa Ivanovićem nego „oni koji ga danas brane“ o čemu kako je rekao mogu da posvedoče pojedini članovi njegove porodice.

„Nemaju dokaze, znaju oni ko nije počinio, ako ne znaju baš do kraja koje učestvovao u tome (ubistvu Ivanovića)“, kazao je Vučić i dodao da će u narednom periodu moći da kaže i ime počinioca.

„Već sada imamo određene sumnje samo tražimo određene potvrde. Imamo mnoga saznanja dobijena na čudan način posrednim putem jer nismo imali pravo na vršenje uviđaja njihov tužilac iz Prištine pokazao je neku vrstu profesionalnosti u odnosu na ove njihove koji su milili da ću da se uplašim“, rekao je on.

Ricochet special

Ostavite komentar