VUČIĆ NASTAVLJA PLJAČKU NARODA KROZ SVOJU KAMPANJU!

U Bor će danas stići više od 150 autobusa kao što je to bio i slučaj prilikom poseta drgim okruzima tokom ove turneje, za koju je prethodno rečeno da je završena u Smederevu.

Aleksandar Vučić će se građanima, autobusima doveženim ali i nekolicini iz samog grada, obratiti na skupu u Boru u 17 časova.

Kampanja „Budućnost Srbije“ se meri već milionima evra ali se očigledno Vučiću baš dopalo da putuje po Srbiji i da sa „okupljenim“ građanima hrani svoj ego.

„Po mojoj proceni – ja sam sagledavao koji su sve elementi – od organizacije, prko bine, zakupa svih rasvetnih tela i ozvučenja i ostalog ja mislim da ispod milion i po evra to ne može da košta, u startu. Što se tiče ostalih troškova, tu je prevoz statista koji idu iz jednog mesta u drugo, zatim angažman ljudi koji su zaposleni po javnim službama –  sve to košta poreske obveznike. To plaćamo mi iz svog džepa“, rekao je Igor Avžner, marketinški stručnjak.

Poreskim obveznicima nije sopšteno da li plaćaju Vučićeve aktivnosti. Predsednik države zakon zabranjuje da koristi novac u svrhe stranačke promocije, a u budžetu kojim raspolaže ne postoji stavka koja bi te troškove opravdala.

Ricochet special

Ostavite komentar