VUČIĆEV BATINAŠ ZELJA, BIJE LJUDE PO NEGOTINU!

Strahinja Ćirić, organizator protesta #1 od 5 miliona# u Negotinu, napadnut je sinoć ispred zgrade u kojoj živi, nakon prošlonedeljnih protesta gde je govorio o Zoranu Milojeviću Zelji, javnosti poznat kao batinaš SNS-a.

Ćirić je zadobio teže telesne povrede glave i desnog oka.

On sam ističe da se ne oseća bezbedno da bi se vratio u svoj stan i da mu je ćerka kod drugarice kod koje je i bila u vreme napada.

Ćirića su napala tri nepoznata maskirana muškarca ispred ulaza zgrade u kojoj živi, što je odmah prijavljeno policiji koja ga je uputila na hiruško odeljenje.

Obzirom na to da je oftamolog u Negotinskoj bolnici na odmoru, dobio je uput za pregled u Boru, a pošto u Negotinu nema dežurnog rengen tehničara, iako je zadobio hematom veličine nekoliko centimetara, nisu mu snimili glavu.

„Aleksandre Vučiću, već smo navili da je nasilje po tebi legitiman način sukoba sa neistomišljenicima. Mi više nećemo ćutati i nećemo dozvoliti da se ovako ophodiš prema našim sugrađanima“, stoji u saopštenju organizatora protesta i dodali da Vučić nije njihov predsednik i pozvali svoje sugrađane da izađu na ulicu.

„Nastavićemo da zajedničkim snagama istrajamo u borbi za jednu pristojnu, normalnu Srbiju gde se neistomišljenici neće nikada više prebijati niti će se nad njima vršiti bilo kakav vid pritiska.

Nasilje koje vlast opravdava, samo tvoja vlast – jer si sve poluge moći podredio sebi, je kancer ovog društva i nećemo ti dozvoliti da više ni ti, ni tvoji kumovi, batinaši i naprednjačke falange terotišete narod“, stoji u saopštenju.

Ricochet special

Ostavite komentar